Bli medlem!

Fotograf: Dan Coleman

Trycket ökar!
Många som har stått oorganiserade väljer nu att bli medlemmar i Målarna! Att vara med i facket ger skydd och trygghet även för dig som är ung. Förra gången det blev uppsägningar var det riktigt skönt att ha facket bakom sig. Det kan våra medlemmar skriva under på! Många som har stått oorganiserade väljer nu att bli medlemmar. Är du en av dem? Just nu får du reducerad medlemsavgift, 200:- för de första tre månaderna!

Stå inte ensam i kylan! Att vara medlem i Målarna är en självklarhet!

När du är medlem har du möjlighet att påverka både din egen och dina arbetskamraters arbetssituation. Du får också ta del av förmåner och försäkringar som är knutna till ditt medlemskap. Läs mer om vad ditt medlemskap innebär här.

Börja med att skriv in ditt personnummer i formuläret nedan, därefter fyller du i resten av formuläret och klickar på "skicka ansökan".

OBS! Utträde ur ditt nuvarande förbund (om du är medlem i ett annat fackförbund) sker inte automatiskt. Notera att du inte heller automatiskt blir medlem i a-kassan när du går med i facket. Ansök om medlemskap i a-kassan direkt på deras hemsida.

Steg 1: Ange ditt personnummer

Steg 2: Fyll i formuläret

Personuppgifter
Namn:
Personnummer:
Kontaktuppgifter
Din anställning
Medlemskap
Ogiltigt datum
Jag ansöker medlemskap som:
A-kassan

Genom ett medlemskap i A-kassan kan du få ersättning om du skulle bli arbetslös. Du blir inte automatiskt medlem i A-kassan när du ansöker om medlemskap i förbundet, utan du måste ansöka separat till a-kassan. När du i nästa steg slutför din ansökan till förbundet får du en länk till a-kassans medlemsansökan. Fyll då i den direkt så missar du ingen värdefull medlemstid.

Ansök via post eller mejl

Vill du inte ansöka genom vår webbansökan går det lika bra att mejla eller posta in en inträdesblankett till oss.

Enklaste sättet att skicka tillbaka ansökan är att skanna in den och skicka med e-post till: post@malareforbundet.se

Om du väljer att skicka din ansökan med post kan du använda kuvertet i blanketten. Inget frimärke behövs!

Om du saknar utskriftsmöjlighet, sänd ett mejl till post@malareforbundet.se så kan vi skicka en ansökningsblankett till dig. Glöm inte att skriva ditt namn och adress, så vi vet var vi ska skicka blanketten!