Fritidshuset i Tanum Strand

Fritidshuset i Tanum Strand

Fritidshus Tanum Strand

Avdelning 3 Väst har ett fritidshus i Tanum Strand som medlemmar i Svenska Målareförbundet kan hyra året om till ett bra pris. Här har du nära till både hav och ett stort utbud av aktiviteter. 

Tanum Strand

Vårt hus i Tanum Strand ligger mellan Fjällbacka och Grebbestad, två genuina fiskesamhällen i Bohuslän. Huset har plats för åtta personer. Parkering sker i anslutning till området.

Här kan du njuta av sol, klippor och salta bad. Men det finns också rika tillfällen till aktiviteter och friluftsliv. Skärgården utanför består av ett oändligt antal kobbar, skär och öar.

I trakten runt om finns många sevärdheter och ett rikt kulturlandskap. Missa inte bronsåldersbyn eller de berömda hällristningarna. Alldeles bredvid huset ligger den nya, stora semester- och konferensanläggningen Tanum Strand och där har du full tillgång till all service. Här finns restaurang och servicebutik, äventyrsbad med inomhussjö. bubbelpool och plaskpool, bastu solarium och redskap för styrketräning. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer

Huset

Huset består av två våningar med altan i bottenplanet, totalt 65 m2. I första våningen ligger kök, storstuga, två sovrum, toalett och duschrum med tvättmaskin. På andra våningen finns sovloftet. Det finns sovplatser och bäddutrustning för åtta personer. Barnsäng och barnstol finns också. Huset är vinterbonat med eluppvärmning.

Köket är utrustat med porslin för 12 personer. All annan köksutrustning finns inkl. kyl och frys och mikrovågsugn. Till huset hör även: Utemöbler, TV, dammsugare och övrig städutrustning. 

Packning: Ta med lakan och handdukar även kökshanddukar. Annat som kan vara bra att ha med sig: diskmedel, toalettpapper, rengöringsmedel, regnkläder, stövlar, gymnastikskor och badkläder.

Husdjur

Sedan 2017 är det inte längre tillåtet att medföra husdjur till huset.

Uppdaterad: