Fotograf: Dan Coleman

Aktuellt från förbundet

 • Uttalande från Målareförbundets förbundsmöte: Valet för oss står mellan trygga och otrygga jobb

  Under onsdagen har Målareförbundet haft 2018 års förbundsmöte. Förbundsmötet är vårt högsta beslutande organ mellan kongresserna som sker vart 4:e år. På förbundsmötet behandlas bland annat en redogörelse för 2017 års verksamhet och stipendiet Årets...

 • Ny 6F-rapport: Låga löner funkar inte

  Under förmiddagen släpptes 6F:s nya rapport "Låga löner funkar inte" som är del av projektet "Lönebildning för jämlikhet". Nedan kan du läsa rapporten i sin helhet.

 • Kom på seminarium: Låga löner fungerar inte!

  6F-förbunden, Målarna, Elektrikerna, Seko, Byggnads och Fastighets, släpper på fredag en ny rapport om lönebildning inom ramen för sitt stora projekt "Lönebildning för jämlikhet" och arrangerar i samband med det ett seminarium.

 • Kom på 6F:s Prideseminarium: ”Bögen i byggboden”

  Målareförbundet anordnar, tillsammans med övriga 6F-förbund, ett seminarium under Prideveckan: "Bögen i byggboden – 6F förbunden i samverkan för en inkluderande arbetsplats". Seminariet är öppet för alla och du är varmt välkommen!

 • Målareförbundet positiva till (S) pensionsutspel

  Statsminister, Stefan Löfvén, presenterade igår Socialdemokraternas förslag till kraftiga höjningar av pensionerna. Målareförbundet välkomnar förslaget. Förbundet har under lång tid ställt krav på höjning av pensionen.

Uppdaterad: