2018

  • Gör din röst hörd

    För att öka demokratin och valdeltagandet testar vi nu digitala val i 9 försökssektioner runt om i landet! Det betyder att du som medlem kan delta och göra din röst hörd oavsett om du har möjlighet att fysiskt närvara på årsmötet.

  • Ny styrelse för Lackerarnas Rikssektion

    Målareförbundet har nu genomfört Lackerarnas Rikssektions årsmöte. På årsmötet valdes en ny styrelse för kommande år och verksamhetsberättelsen för 2017 och verksamhetsplanen för 2018 godkändes.

  • Målareförbundets ordförande Mikael Johansson om jämställdhet

    Idag, den 8 mars, är internationella kvinnodagen. Vi ställde tre frågor till förbundets ordförande Mikael Johansson om vikten av jämställdhet och hur Målareförbundet arbetar med frågan.

  • Nu startar valrörelsen

    Pressmeddelande 2018-02-01Den första februari samlades 100 medlemmar i Byggnads, Elektrikerna, Fastighets, Målarna och Seko för att sparka igång den fackliga valrörelsen på. Målet är 100.000 samtal mellan medlemmar, vi prioriterar därför arbetsplatse...

  • Vill du vara med och påverka din a-kassa?

    Nu har du chansen att lämna förslag i form av motioner och dessutom påverka vem du vill ska representera dig i vår styrelse. Vill du lämna in en motion med förslag på förändring behöver vi ha den senast den 28 februari.